Austrian Airlines anuncia el Campionat Europeu d’Handbol amb un jugador de la selecció catalana

L'empresa va triar la imatge, creada per Carme Balcells ara fa tres anys, de forma aleatòria

Austrian Airlines, patrocinador oficial de l’Europeu d’Handbol, ha començat a publicitar aquest esdeveniment esportiu amb la imatge d’un jugador que vesteix la samarreta de la selecció catalana.

La tria de la imatge, que es presenta acompanyada per l’eslògan “Així volen els campions”, es va escollir segons criteris de qualitat i de forma aleatòria, però en cap cas, ningú es va preguntar si la vestimenta del jugador representava algun país o nació, segons declaracions de la portaveu de l’empresa a Rac1.

El jugador de la selecció catalana d’handbol que apareix a la imatge és Pau Pérez. La imatge és obra de la fotògrafa Carme Balcells, persona lligada al Club Handbol Joventut Mataró i que sovint col•labora en el departament de premsa, i es va fer fa tres anys durant la celebració dels Campionats d’Espanya de seleccions territorials disputats a Vigo.

L’autora, en declaracions a la mateixa emissora, també s’ha mostrat sorpresa per la difusió d’aquesta imatge ja que actualment forma part del fons d’una agència de publicitat i, per tant, pot ser adquirida per qualsevol client.

Finalment l’anunci també ha sorprès a la Federació Catalana d’Handbol, ja que actualment Catalunya encara no té una selecció reconeguda oficialment en aquest esport.

Nou comentari