Món Esport
Atlètic-Barça: plat fort ben d’hora
  • CA

Després de dues setmanes sense competició de clubs, la Lliga torna amb un plat fort per al Barça. Els homes de Luis Enrique visiten el Vicente Calderón (20.30 hores), un dels estadis més rocosos que trepitjarà el conjunt blaugrana durant la temporada. I ho fa ben aviat, tot just a la tercera jornada, per enfrontar-se amb l’Atlètic de Madrid i mnantenir-se a dalt de tot al campionat, on comparteix liderat amb el Celta, l’Eibar i el mateix Atlètic.

Un duel que en les últimes temporades s’ha repetit en moltes ocasions, sempre amb partits molt competits. Després d’un cap de setmana sense Lliga per la disputa dels partits internacionals, tots dos equips han recuperat els efectius per reprendre la competició domèstica. El Barça, igual que el seu rival d’aquest dissabte, buscarà el tercer triomf consecutiu a la Lliga, després d’aconseguir la victòria en les dues primeres jornades, a San Mamés i al Camp Nou contra el Màlaga.

El Barça afronta la visita al Vicente Calderón amb algunes baixes de pes, però també amb novetats positives. Luis Enrique no pot comptar amb Claudio Bravo i Douglas, per lesió, ni amb Gerard Piqué, per sanció. En canvi, recupera Adriano, ja amb l’alta mèdica. Qui també ha viatjat a Madrid és Leo Messi, que divendres no es va entrenar amb el grup per motius personals -va tenir el seu segon fill- amb el permís del club i del cos tècnic.

A l’Atlètic, en canvi, Simeone té a la seva disposició tota la plantilla després que els seus internacionals es reincorporessin als entrenaments el dijous passat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa