Món Esport
Arriba l’hora dels ‘nous’
  • CA

Lucas Digne i Denis Suárez van haver de debutar, el diumenge passat al Sánchez Pizjuán, degut a les inoportunes lesions de Jérémy Mathieu i Andrés Iniesta, en l’anada de la Supercopa d’Espanya davant el Sevilla, el sotscampió de la darrera edició de la Copa del Rei. L’infortuni de Mathieu i Iniesta va obligar Luis Enrique a fer saltar al terreny de joc, abans d’hora, dues de les incorporacions d’aquest estiu a can Barça, dos jugadors que s’han de convertir en importants per a l’esquema del tècnic asturià i que posaran, com ja ho estan fent a hores d’ara, una competència ferotge als teòrics titulars.

 

Un d’ells, Jordi Alba, torna aquest dimecres a la convocatòria blaugrana per afrontar la tornada de la Supercopa, al Camp Nou i a les onze de la nit -hora intempestiva que obligarà els habitual usuaris del metro a tornar caminant o en vehicle particular al seu domicili-, tot i que se l’espera assegut a la banqueta, després de no haver disputat cap minut durant la pretemporada. Digne i Denis, els qui van substituir els lesionats a Sevilla, disposaran d’inici de l’oportunitat immillorable per posar-se l’afició barcelonista a la butxaca, després de signar una bona actuació al Pizjuán, sobretot el gallec, de qui els davanters n’esperen les seves assistències.

 

Qui també podria tenir una bona oportunitat aquest dimecres són els altres dos fitxatges estrella d’aquest mercat d’estiu al Barça: Samuel Umtiti i André Gomes. El resultat de l’anada (0-2) i l’estat físic del Sevilla, després de disputar una pròrroga en la Supercopa d’Europa contra el Reial Madrid i de buidar-se en una primera part molt intensa davant els blaugrana, és propici per a que Luis Enrique decideixi donar minuts al central francès i al migcampista portuguès, pels quals el Barça ha pagat 60 milions d’euros, el 75% dels diners invertits pel club català en incorporacions per al primer equip de futbol.

 

El Camp Nou no espera un ple absolut, però sí una bona entrada per gaudir dels darrers campions de Lliga i Copa i per, a priori, veure l’últim partit de Claudio Bravo amb la samarreta blaugrana, abans d’aclarir definitivament un futur molt lligat al Manchester City. El Barça té les baixes sensibles de Ter Stegen, Iniesta i Mathieu per lesió i de Neymar Jr i Rafinha, encara disputant els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, però Messi, Suárez, Rakitic i els debutants ja generen una bona expectativa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa