Aquest dilluns es presenta l’Estrella Damm Barcelona Màster World Padel Tour 2016

Aquest proper dilluns 2 de maig, a les 12:00 hores i a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, tindrà lloc la presentació oficial del torneig Estrella Damm Barcelona Màster, corresponent al circuit World Padel Tour 2016; un torneig que es disputarà del 3 al 8 de maig del Reial Club de Polo de Barcelona.

L’acte comptarà amb l’assistència de representants d’Estrella Damm, del World Padel Tour, del Reial Club de Polo de Barcelona i de la Federació Catalana de Pàdel, a més del jugador número 2 del rànquing mundial masculí, Pablo Lima, i de la jugadora número 3 del rànquing femení, Marta Marrero.

Durant aquesta presentació, a més, s’atorgaran els Trofeus 2015 a la parella número 1 masculina, composta per l’argentí Fernando Belasteguín i el brasiler Pablo Lima; i a la parella número 1 femenina, les germanes aragoneses María José i María del Pilar Sánchez Alayeto.

També es coneixeran els guanyadors dels premis revelació de la temporada passada en ambdues categories, amb la novetat que el guardó masculí durà el nom d’Elías Estrella, en reconeixement a la jove promesa de pàdel argentí mort el gener passat en un accident de trànsit.Nou comentari