Món Esport
Apunyalen un futbolista en acabar un partit territorial andalús
  • CA

Tràgic i lamentable final a un partit de Tercera Andalusa. Aquest diumenge es disputava el matx pel liderat entre El Palo i l’Alhaurín de la Torre B a l’estadi Nuevo San Ignacio, que els locals, el Palo, van guanyar per 1 gol a 0. El partit va transcórrer amb absoluta normalitat però, contra tot pronòstic, la bogeria va arribar un cop l’àrbitre va xiular el final.

Diversos seguidors locals van saltar al terreny de joc i es van dirigir cap al número 4 de l’equip visitant, Samuel G.P., de 24 anys, a qui van agafar pel coll. Tot seguit, segons un testimoni, haurien tret una navalla i li haurien proferit dues ferides, una a l’estèrnum i una segona prop del cor, que li hauria tocat l’òrgan. El futbolista va ser ingressat i va haver de ser operat d’urgència.

Ara mateix es troba en estat molt greu i, segons informa el diari local La Opinión de Málaga, una segona persona, l’assistent de l’equip local, també va rebre una punyalada a la cama després d’intentar evitar l’agressió al jugador visitant.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa