Món Esport
Apartada de l’Espanyol per lluir els colors del Barça
  • CA

Les xarxes socials d’Internet poden jugar males passades. La jugadora de l’Espanyol, Noemí Rubio, ho tindrà en compte a partir d’ara ja que ha estat apartada de l’equip per fer-se una fotografia amb la cara pintada amb els colors del Barça i una bufanda blaugrana i penjar-la al Facebook.

La migcampista, que fa quatre temporades que juga al primer equip femení de l’Espanyol, es va fer una foto a la zona habilitada pels aficionats culers als voltants de Mestalla el dia que el Barça va guanyar la Copa del Rei. Ella mateixa la va penjar al Facebook hores després. L’Espanyol ho ha considerat una falta de respecte cap al club i ha decidit apartar la jugadora de l’equip. A més, l’entitat perica ha obert un expedient a la migcampista, que des del cap de setmana passat ja no s’entrena amb la plantilla i que acaba contracte amb l’entitat blanc-i-blava al final de la present temporada.

El conseller de l’Espanyol encarregat del futbol femení, Josep Ramió, va qualificar el comportament de Rubio com “una falta de respecte per a l’entitat que li paga, una entitat on ella està per voluntat pròpia des de fa quatre anys”. Ramió va indicar que “és de sentit comú que quan es demana que es defensi l’equip i l’entitat també va més enllà del terreny de joc. L’Espanyol té la seva sensibilitat pròpia i aquesta noia, que fa quatre anys que està amb nosaltres, sap quines sensibilitats tenim i s’ha d’adaptar”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa