Suspès per llançar caramels amb forma de penis a la policia

El jugador de futbol americà Antonio Brown podria no tornar a competir mai més

El jugador de futbol americà Antonio Brown, actualment agent lliure, ha estat suspès per la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL) per múltiples violacions de la política de conducta personal de la competició. Un dels seus últims escàndols ha estat llançar caramels amb forma de penis contra la policia de Hollywood, a Los Angeles, i barallar-se amb el conductor d’un camió de repartiment.

Brown no té equip des del setembre del 2019. Llavors jugava amb els New England Patriots, però va ser apartat de la franquícia quan es va iniciar una investigació en la seva contra per haver agredit sexualment i violat una exentrenadora seva, presumptament. Des de llavors, ja fa gairebé un any, Brown s’ha dedicat a cometre delictes i faltes contínuament.

Si l’acusació per violació s’acaba provant, el jugador de l’NFL podria no tornar a competir mai més. Ara, a causa d’aquestes darreres faltes, ha estat suspès durant un període de temps que tampoc no afecta gaire, de moment, a Brown perquè està sense equip. El receptor americà ha estat un dels millors en la seva posició durant molts anys i ha guanyat varis títols individuals.

Més informació

Nou comentari