Antetokounmpo signa el millor contracte de la història de l’NBA

El grec renova amb els Bucks i cobrarà 228 milions de dòlars en les pròximes cinc temporades

El jugador més valuós de l’NBA les dues últimes temporades, Giannis Antetokounmpo, ha renovat el seu contracte amb els Milwaukee Bucks per a les pròximes cinc temporades i s’ha convertit en el jugador més ben pagat de la millor lliga de bàsquet del món gràcies als 228 milions de dòlars (187,5 milions d’euros) que cobrarà fins a l’any 2025.

Antetokounmpo, de 26 anys, s’ha mostrat molt feliç després de la renovació i ha evitat qualsevol especulació sobre el seu futur, el qual començava a estar relacionat amb els Los Angeles Lakers. “Aquesta és casa meva, aquesta és la meva ciutat. Tinc la sort de poder ser part dels Milwaukee Bucks durant els pròxims cinc anys. Fem que aquests anys comptin”, ha escrit Antetokounmpo a les xarxes socials.

El grec ha estat escollit MVP de l’NBA les últimes dues temporades (2018/19 i 2019/20) i és una de les grans estrelles de la millor lliga del món al costat de la superestrella LeBron James, líder dels Los Angeles Lakers.

Per la pròrroga de cinc anys, Antetokounmpo rebrà un total de 228 milions de dòlars. Els Bucks són considerats un dels màxims aspirants al títol en el pròxim curs de l’NBA, que començarà abans de Nadal.

Més informació

Nou comentari