Món Esport
Anna Cruz tornarà a la Lliga Femenina de bàsquet
  • CA

La jugadora de bàsquet barcelonina Anna Cruz tornarà a la Lliga Femenina després de set anys d’aventura per altres competicions internacionals i procedent del Fenerbahçe turc. El Kutxabank Araski, de Vitòria-Gasteiz, ha anunciat la seva incorporació que suposa una millora qualitativa molt important per al conjunt basc. Cruz ha declarat està contenta de fitxar per un club “humil, treballador i ambiciós”

Anna Cruz és una de les jugadores més importants de la història del bàsquet català. Es troba en l’olimp dels grans noms, com Laia Palau o Marta Xargay, amb l’afegitor que és l’única que ha aconseguit un anell de la WNBA. Ho va fer el 2015, quan militava a les files de les Minnesota Lynx, i de fet, només hi ha una altra jugadora en tot l’Estat, Amaya Valdemoro, que hagi guanyat el trofeu de la millor Lliga del món.

Cruz compta també amb un guardó de campiona europea, aconseguit amb el Dinamo Kursk el 2017, així com dues lligues russes i dues Copes de la Reina. Pel que fa a titols amb les seleccions, la barcelonina ha aconseguit ni més ni menys que dos ors europeus, una plata olímpica, una plata mundial i quatre bronzes més.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa