Ángel María Villar, destituït definitivament de la RFEF

El Tribunal d'Arbitratge Esportiu ha acordat sancionar Villar amb la destitució per "manca de neutralitat en les eleccions anteriors"

Ángel María Villar ha estat destituït, definitivament, com a president de la Reial Federació Espanyola de Futbol. No ho ha estat per la investigació Soule oberta contra la seva figura i altres exmembres de la RFEF per corrupció entre particulars, falsedat documental, administració deslleial i apropiació indeguda, sinó per haver estat imparcial en les darreres eleccions a la presidència de la Federació, tal i com ha anunciat Onda Cero.

La destitució de Villar l’ha decidida el Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAD) després d’analitzar la documentació rebuda i les proves aportades en la investigació pels denunciants, el president de LaLiga Javier Tebas i els excandidats Jorge Pérez i Miguel Galán. Els membres del TAD han acabat sancionant l’expresident amb la destitució definitiva del càrrec com a conseqüència d’haver participat activament -des de dins- en la seva elecció com a president mentre la Federació era en mans de la junta gestora. “Va difondre el seu programa electoral en diversos mitjans i mitjançant una carta als presidents de les federacions territorials”, detalla la resolució.

Nou comentari