Món Esport
Andoni Zubizarreta, nou director esportiu de l’Olympique de Marsella
  • CA

L’exjugador i director esportiu de l’Athletic Club de Bilbao i el Barça, Andoni Zubizarreta, ha segellat el seu fitxatge per l’Olympique de Marsella, club que ha apostat per una nova ruta amb el fitxatge de l’entrenador Rudi Garcia i la contractació, ara, de l’exporter basc.

‘Zubi’ exercirà el càrrec de director esportiu, el mateix rol que va tenir a l’Athletic Club de Bilbao entre els anys 2001 i 2004 i al FC Barcelona entre el 2010 i el 2014, quan va ser acomiadat per Josep Maria Bartomeu després de la polèmica sorgida arran d’una crisi de vestidor produïda a Anoeta i d’unes declaracions públiques expressant la seva opinió sobre el cas FIFA i els fitxatges de menors d’edat.

 

L’Olympique de Marsella va anunciar la setmana passada el fitxatge del francès Rudi Garcia, exentrenador exitós amb el Lille i responsable del creixement exponencial dut a terme a la Roma durant els darrers tres anys. De fet, la Roma ha estat un dels únics equips capaços de competir pel títol de Serie A amb la Juventus, tot i que tan l’equip de la capital, com el Nàpols, s’han acabat desinflant en les darreres jornades.

L’exdirector esportiu blaugrana s’ha mostrat “feliç d’arribar a un club amb tanta personalitat com l’Olympique de Marsella. Espero estar a l’altura del càrrec. L’OM és futbol, passió, emoció, joc…”

 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa