Món Esport
Ana Botella: "Em ric de mi mateixa"
  • CA

“Espero que els hagin servit a tots un cafè amb llet”, ha bromejat l’alcaldessa de Madrid, Ana Botella, als presents a un esmorzar amb periodistes a la capital espanyola. “Jo també em ric de mi mateixa”, ha reconegut Botella, que ha volgut demostrar que posseïa el “sentit de l’humor espanyol” que va defensar durant el discurs de presentació de la candidatura Madrid 2020 amb el seu discutit anglès. Aquesta subtil autocrítica n’ha estat l’única mostra plausible després del fracàs de la candidatura de Madrid 2020.

El marc d’un esmorzar al Ritz amb periodistes ha servit amb safata la broma de Botella als presents: “Espero que els hagin servit a tots un cafè amb llet”, ha ironitzat. La dita ha estat una picada d’ullet a una de les frases més comentades des de la presentació que va fer Botella de la candidatura olímpica espanyola a Buenos Aires, on va convidar els membres del Comitè Olímpic Internacional (COI) a degustar un “relaxing cup of café con leche in Plaza Mayor” o una “romantic dinner en Madrid de los Áustrias “. Aquestes expressions van ser diana de crítiques i van desencadenar tot tipus de bromes a les xarxes socials.

L’alcadessa ha declarat que la ciutat de Madrid no es presentarà a la candidatura del 2024. Tot i això, ha insistit a defensar la frustrada candidatura de la seva ciutat. “Tenia fonaments raonables i potser la il·lusió ens va portar una mica més enllà d’on finalment hem arribat, però no crec que sigui una qüestió que hàgim de modificar en excés”, ha apuntat. Per tant, entre bromes i “humor espanyol” les declaracions de Botella apuntant que se sap riure de sí mateixa han estat l’única mostra plausible d’autocrítica després del fracàs de la candidatura de Madrid 2020.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa