Món Esport
Ana Botella fa el ridícul amb l’anglès
  • CA

Relliscada de l’alcaldessa de Madrid, Ana Botella. Durant la roda de premsa de presentació de la candidatura de Madrid als Jocs Olímpics del 2020 que s’ha fet a Buenos Aires, Botella ha lloat les infraestructures que ja té la ciutat de Madrid cara a l’esdeveniment olímpic. Fins aquí cap problema, si no fos perquè la pregunta anava en una altra direcció. El periodista de l’Agència Associated Press li ha preguntat, en realitat, sobre la idoneïtat d’organitzar uns jocs olímpics en un país amb un atur del 27%.

Un cop Botella ha acabat de ‘contestar’, al seu costat, el president del Comitè Olímpic espanyol, Alejandro Blanco,ha detectat l’error i ha provat d’esmenar-lo dissimuladament. El seu micròfon, però, estava obert i tots els assistents han pogut sentir el que li deia a Botella: “No ha preguntat això. Vols que ho completi jo?. Ha preguntat sobre l’atur”. El fet ha provocat el riure dels periodistes assistents.

El “perfil baix” de Botella

Amb aquesta relliscada, Botella ha donat un argument més al setmanari alemany Der Spiegel que ara fa un any va denunciar el “perfil baix” de l’alcaldessa de Madrid, Ana Botella.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa