Món Esport
Amenaces de mort contra el català Àlex Fàbregas
  • CA

El jugador de hoquei Àlex Fàbregas ha decidit tancar el seu compte de twitter després de rebre centenars d’amenaces de mort a conseqüència d’haver dit en una entrevista que “jugo amb Espanya perquè no em queda cap altre opció”. Unes paraules que han incendiat la xarxa i han convertit avui el seu nom en treding tòpic.

El català havia rebut al seu compte piulades tipus: “Tan de bo es mori Àlex Fàbregas”, “en la meva opinió hauríem de matar Àlex Fàbregas, que morís a poc a poc” o “em cago en els morts d’Àlex Fàbregas”. També altres exigint a la Federació Espanyola l’expulsió del català de la selecció. “Si tant sentiment català et podries haver quedat a casa”, deia un en aquesta línia.

Les paraules dels jugadors van ser clares: “Jugo amb Espanya perquè és amb qui em toca jugar, no tinc cap altre opció. El meu sentiment és català, no sento el mateix escoltant l’himne espanyol que Els Segadors. Gaudeixo per mi i pels meus companys, per la gent em ve a veure, En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya”.

I no dubtava en afirmar que si Catalunya tingués selecció pròpia de hoquei la medalla estava assegurada perquè dels “18 que anem a Londres 16 som catalans”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa