Món Esport
Alonso explica com va viure l’accident del GP d’Austràlia
  • CA

Fernando Alonso va admetre aquest dilluns a la nit que l’accident sofert al Gran Premi d’Austràlia de Fórmula 1 no li ha deixat “dolor, ni marques, ni cap hematoma”. El pilot asturià va explicar, en una entrevista a El Partido de las 12 de la Cadena COPE, com va viure el moment de l’impacte i durant les voltes de campana que va donar el seu monoplaça.

“Estem sencers i gairebé recuperats. Una mica de dolor quan vaig baixar del cotxe dels cops que et vas donant a l’habitacle, però ja he passat 24 hores amb certa normalitat. Tinc una mica adolorit el cos, com si hagués entrat en una rentadora gegant i m’hagués posat a donar voltes, però no tinc cap marca ni res inflat ni cap hematoma gran”, va manifestar.

El pilot de McLaren va comentar quina és l’experiència en un accident d’aquest estil: “Vas donant tombs i xocant contra tot el que tens al cotxe. Quan es para el cotxe tampoc saps gaire bé on estàs. Vaig veure un forat per sortir perquè estava de bocaterrossa, però no saps molt bé ni on estàs ni si el cotxe ha parat encara ni si seguirà, però dic que vaig a sortir per si de cas. Per això vaig sortir tan ràpid”, va concloure.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa