Àlex Márquez, campió del món de Moto2

Àlex Márquez ha sentenciat el títol mundial en el segon match ball a Sepang. El pilot català ha quedat segon en el Gran Premi de Malàisia i ha sumat el seu segon títol, el primer en Moto2. Com ja va passar el 2014, quan va guanyar en la categoria de Moto3, ha coincidit que els dos germans Márquez han estat campions el mateix any.

Márquez en tenia prou amb quedar per davant del suís Thomas Luthi i controlat els moviments del seu rival durant tota la cursa. El català ha quedat segon just per davant del seu rival directe. La cursa se l’ha endut el sud-africà Brad Binder. El pilot de Cervera s’ha endut el Mundial amb cinc victòries aquesta temporada i deu podis. El català s’ha endut la victòria a França, Itàlia, Alemanya, Catalunya i la República Txeca; i ha aconseguit pujar al podi en cinc curses més: dues com a segon classificat i tres com a tercer.