Món Esport
Alejandro Sanz critica Jorge Lorenzo per no posar-se la samarreta d’Espanya
  • CA

Només han calgut un parell de missatges a través del twitter per desencadenar una discussió entre Jorge Lorenzo i Alejandro Sanz. El cantant madrileny va qüestionar que Lorenzo no celebrés la seva victòria al gran premi de Catalunya amb una samarreta de la selecció espanyola i Lorenzo li va contestar ofès.

La discussió la va encetar Alejandro Sanz, criticant les paraules que Lorenzo havia declarat en dies anteriors on deia  “que no es posaria la samarreta de La Roja per respecte als catalans”. Però des del circuit, Sanz emetia un tweet que tatxava el pilot de tenir una actitud covarda. Lorenzo no tardava en respondre-li afirmant “em sento la persona més mallorquina i espanyola i no em poso la samarreta de la selecció per respecte, crec que si tu actuessis al Palau Sant Jordi tampoc ho faries”, li contestava. 

Sanz, però, va seguir insistint i el va convidar a sortir junts a l’escenari amb la samarreta de La Roja en el proper concert. La picabaralla la va tancar el pilot amb les paraules “fes el que vulguis, jo mai et criticaria”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa