Món Esport
Aleix Vidal es queda a la graderia per sisena vegada consecutiva
  • CA

Luis Enrique té les coses clares i no té cap necessitat d’enganyar ningú, ni a la premsa, ni al seu propi vestidor. L’entrenador asturià ha tornat a deixar, per sisena vegada consecutiva, fora de la convocatòria l’extrem reconvertit a lateral Aleix Vidal. 

El puigpelatenc ha disputat, únicament, dos partits oficials en aquest inici de temporada, després que el mateix jugador admetès públicament un conflicte amb el tècnic durant el curs passat; un problema que li va acabar causant un càstig múltiple amb la no convocatòria en diversos partits de finals de la passada temporada.

 

Després de sis mesos sense poder saltar a la gespa -ni en amistosos- per la sanció de la FIFA, Vidal va participar en cinc enfrontaments de Copa del Rei i nou de Lliga, però va desaparèixer de la llista de convocats en la jornada 29 -l’última que va disputar- d’una manera abrupta. En les últimes nou jornades de Lliga, Aleix Vidal no va jugar ni un minut. De fet, va quedar fora dels convocats en quatre ocasions, tot i no disposar -Luis Enrique- d’una plantilla extensa per executar les rotacions desitjades.

Ara, i després d’un suposat ‘reset’ en la relació Aleix Vidal-Luis Enrique, el jugador torna a patir les conseqüències d’una situació que es desconeix. La impossibilitat d’accedir a la totalitat dels entrenaments, des de l’arribada de Guardiola al primer equip blaugrana, impedeix als mitjans de comunicació valorar el rendiment de Vidal en les sessions preparatòries. Tot i així, sembla evident que el tècnic se sent decebut i descontent amb la producció del futbolista de l’Alt Camp.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa