Món Esport
Aleix Santacana, nou ‘speaker’ del Camp Nou
  • CA
Carles Vich i Aleix Santacana, noves veus per al Camp Nou. | FCB

 

El Barça ja li ha trobat substitut a l’enyorat Manel Vich. Després de seixanta anys essent la veu del Camp Nou, l’speaker de l’estadi va deixar de ser-ho el passat 30 d’abril, deixant sense so les alineacions del darrer partit de Lliga a Barcelona, precisament davant l’Espanyol. El reemplaçarà el comunicador Aleix Santacana, durant les darreres temporades cap de premsa del primer equip de bàsquet blaugrana.

 

Santacana, que ja havia estat durant cinc anys l’speaker del Palau Blaugrana, saltarà al futbol per agafar el relleu de l’estimat i enyorat Manel Vich, tot i els rumors que apuntaven directament a Carles Vich com a principal substitu. El club, però, li ha reservat al fill de l’històrica veu del Camp Nou dos partits especials en els quals realitzarà les funcions d’speaker: el Trofeu Joan Gamper i el partit de la Diada Solidària, que habitualment coincideix amb la tornada dels setzens de final de la Copa de Rei.

 

Aleix Sancatana debutarà en el partit de tornada de la Supercopa d’Espanya, davant el Sevilla, el proper 17 d’agost a les 23:00 hores.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa