Món Esport
Aleix Espargaró sortirà quart al gran premi de Mugello
  • CA

Aleix Espargaró ha aconseguit una bona quarta posició en les classificacions del Gran Premi de Mugello de MotoGP. El pilot de Granollers ha donat la sorpresa després de gairebé quedar-se fora de la Q2. Fins i tot ha estat a punt d’obtenir la segona posició, però la volta final de Bagnaia i Zarco l’ha desbancat de la primera línia. És el millor resultat d’Espargaró aquesta temporada, en una jornada dominada pel ritme endimoniat del líder Fabio Quartararo. El francès ha signat un gran temps d’1:45:187, establint així un nou rècord de la pista.

Bagnaia sortirà segon i intentarà superar al poleman, que només li treu un punt en la classificació general. Àlex Rins i Joan Mir s’han classificat en la vuitena i novena posició, mentre que Marc Márquez sortirà des de l’onzè lloc, seguit de Pol Espargaró. A continuació, Maverick Viñales no ha complert les expectatives i no s’ha pogut classificar per la Q2, cosa que l’ha relegat a ser tretzè. Àlex Màrquez tancarà la graella en la cursa de demà.

Q1 agònica entre pilots catalans

La Q1 ha estat molt ajustada, amb tres catalans disputant-se els dos primers llocs. Marc Márquez i Aleix Espargaró han aconseguit colar-se a la Q2 en un final d’infart que ha condemnat Maverick Viñales. Espargaró ha completat una volta amb el cronòmetre ja a zero que ha desbancat al pilot de Yamaha, que venia darrere i no ho ha pogut superar. El pilot d’Aprilia ho ha aprofitat per fer una gran actuació en la Q2 que l’ha dut al quart lloc.



Més notícies
Jack Miller, campió de Jerez | Jack Miller
Miller s’emporta la victòria a Jerez
Notícia: Miller s’emporta la victòria a Jerez
Comparteix
Marc Márquez, després de la caiguda d'ahir, ha acabat novè
Marc Márquez, durant el Gran Premi de Jerez | Europa Press
Quartararo fa la “pole” mentre que Márquez sortirà des de la catorzena posició
Notícia: Quartararo fa la “pole” mentre que Márquez sortirà des de la catorzena posició
Comparteix
El de Cervera ha tornat a córrer després d'un aparatós accident als entrenaments lliures

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa