Món Esport
Albert Soler confirma la renovació de Mascherano
  • CA

Javier Mascherano seguirà vestint la samarreta del Barça durant les properes tres temporades. Després de molta rumorologia al voltant del central blaugrana, fins i tot amb vincles estrets amb la Juventus i una oferta milionària de la Xina, l’argentí renova amb el club català amb una ampliació i millora de contracte, que l’equipara als seus companys.

  

  

La condemna per frau fiscal i les ofertes, filtrades pel mateix club italià als mitjans de comunicació, van fer pensar que Mascherano podia arribar a abandonar el Barça, basant-se en dos motius importants per ell: el primer, la inseguretat que li genera el fet de dur el pes dels antecedents penals, una situació que l’obliga a actuar amb tota cautela i a no cometre cap altre error que pugui convertir-se en delicte. Per altra banda, la diferència salarial amb els seus companys de vestidor, després de sis anys defensant els colors del club.

  

  

Mascherano es va convertir, l’estiu passat, en el quart capità del primer equip de futbol, situant-se, fins i tot, en un rang superior al d’homes de la casa com Gerard Piqué. En aquell moment, el club tampoc li va revisar el contracte, fet que ha comportat el malestar del futbolista i la seva pressió per veure equiparat el seu sou amb el de la resta de companys, almenys els de rang similar dins la plantilla.

  

  

Segons ha confirmat el director d’esports professionals, Albert Soler, “Mascherano i el Barça han arribat a un acord perquè segueixi al club. Ens felicitem que aquesta millora permeti que Javier segueixi tres anys més. Era un dels temes a resoldre”, ha manifestat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa