Món Esport
Al soci del Barça només li interessa la pilota
  • CA

Els socis del Barça ho tenen clar: no els interessa res més que celebrar gols del seu equip i brindar amb cava quan s’aconsegueixen títols. Així ho demostra una macro-enquesta contractada pel club a 1.000 socis de l’entitat i que ha fet pública aquest dimarts el portaveu Josep Vives.

L’entitat ha distribuit l’Observatori Blaugrana, un estudi que ja va realitzar el maig passat i en el qual s’analitza el grau de coneixement i satisfacció en les activitats portades a terme pel Barça. Un 92,8% dels socis es mostren satisfets o molt satisfets amb el club, en gran part pel rendiment esportiu. Tot i això, la xifra d’associats contents amb el joc i l’espectacle al camp és significativa: només un 17,4%, pel 61,4% del socis satisfets amb els resultats.

Contràriament al que es podria intuir després del debat electoral del juny i juliol passat, només un 0,8% dels socis estan en contra de la publicitat de Qatar Airways, una xifra residual tenint en compte la polèmica generada durant l’anterior estiu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa