Món Esport
Agustí Benedito considera "excessiu" pagar 40 milions d’euros per Villa
  • CA

El precandidat a la presidència del Barça, Agustí Benedito, ha presentat la seva junta directiva en un acte a la Pedrera de Barcelona. Benedito, que s’ha mostrat convençut que la seva candidatura superarà el tall de les signatures, ha assegurat que el fitxatge de l’asturià David Villa és un encert però que pagar-ne 40 milions d’euros “és una quantitat excessiva” i aquesta operació “es podria haver fet d’una altra manera”. En aquest sentit, Benedito ha afegit que li sabria “greu” que s’intentés treure rèdit electoral del nou jugador blaugrana.

El precandidat ha explicat els seus plans de futur i s’ha referit a l’actual secretàri tècnic, Txiki Beguiristain, un dels artífexs del primer fitxatge del Barça. Benedito ha assegurat que si arriba a la presidència no comptarà amb els serveis de Beguiristain, del qui ha apuntat que “acaba una etapa” i que el seu equip ja té “noms” per ocupar aquest càrrec.

Per altra banda, Benedito tampoc no s’ha mossegat la llengua a l’hora d’assenyalar les complicitats d’alguns mitjans de comunicació amb certs candidats. Així, durant la seva presentació en públic, l’aspirant a la presidència blaugrana ha lamentat que alguns candidats parteixin en “millors condicions que d’altres”. I, en la mateixa línia, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha vinculat alguns candidats amb “partits polítics”. Així, Benedito ha relacionat a Marc Ingla amb el PSC i Sandro Rosell amb CiU.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa