L’NBA i l’NBPA, el sindicat que representa als jugadors de la lliga, han anunciat que l’agència lliure per a la pròxima temporada començarà oficialment el 20 de novembre i que els equips podran signar acords a partir del 22 de novembre, és a dir, dos dies després. Aquest anunci forma part de l’estreta pretemporada de l’NBA obligada per la pandèmia, amb el Draft de l’NBA, l’agència lliure i l’obertura dels entrenaments reunits en un període de tot just dues setmanes.

A més, també s’han conegut més detalls de la pròxima temporada de 72 partits, que començarà el 22 de desembre. Així, l’NBA ha patit un dèficit d’ingressos d’uns 1.500 milions de dòlars per culpa del coronavirus. Tot i això, el topall salarial i els nombres d’impostos de luxe seran idèntics als de fa un any –109.140 milions de dòlars i 132.627 milions de dòlars, respectivament– gràcies a una reelaboració de la divisió d’ingressos relacionats amb la lliga entre els jugadors i la propietat de l’NBA.

No s’ha fixat una data formal perquè estrelles com Anthony Davis, que apunta a la seva renovació amb els Los Angeles Lakers, o les franquícies exerceixin les seves opcions de contracte, encara que s’espera que això succeeixi en els dies immediatament anteriors al Draft del 18 de novembre.Més notícies

L’NBA ja té data d’inici per a la pròxima temporada

Notícia: L’NBA ja té data d’inici per a la pròxima temporada
Comparteix
L’Associació Nacional de Jugadors de Bàsquet estatunidenca ha acceptat la proposta de la lliga de començar el 22 de desembre
Notícia: L’NBA ja té data d’inici per a la pròxima temporada - Mobile

Marc Márquez no tornarà fins al 2021

Notícia: Marc Márquez no tornarà fins al 2021
Comparteix
El pilot català dona per acabada la temporada: “La millor opció és tornar l’any vinent. Ara toca seguir amb el procés de recuperació”
Notícia: Marc Márquez no tornarà fins al 2021 - Mobile

Nou comentari

Comparteix