Món Esport
Aficionats madrilenys i anglesos es podrien trobar a Barcelona
  • CA

El pròxim partit entre l’Atlètic de Madrid i el Liverpool, corresponent a la tercera jornada de la Lliga de Campions, es podria disputar, paradoxalment, al Camp Nou. I és que la dura sanció que ha caigut sobre l’equip madrileny després dels incidents del darrer partit al Vicente Caldrón davant l’Olimpique de Lió implica dos partits de sanció per un club, a hores d’ara, desesperat. L’equip de Madrid buscar un estadi a corre-cuita per disputar un encontre que es jugarà, en principi, dimecres de la setmana que ve.

Des de la capital espanyola ja s’ha confirmat que l’estadi del F. C. Barcelona és la primera opció en cas que el recurs presentat davant la UEFA no prosperi en els pròxims tres dies. Sembla, doncs, que el club que presideix Enrique Cerezo i el Barça ja han començat a negociar per buscar alternatives al Vicente Calderón. I és que tot just es va saber la decisió de la UEFA, Joan Laporta va parlar personalment amb el president del club madrileny. Les condicions del Nou Camp són òptimes. A més de trobar-se a més de 300 quilòmetres de Madrid, condició indispensable per la UEFA, les relacions entre ambdues directives són molt bones. Per tant, la possibilitat que els aficionats de l’Atlètic i del Liverpool es donin cita a Barcelona la setmana que ve és, a hores d’ara, força probable.

La sanció de la UEFA ha creat un petit terratrèmol en el club madrileny. Després de molts anys sense disputar la màxima competició europea, l’Atlètic s’enfronta a la possibilitat d’haver de disputar els pròxims dos partits europeus lluny del seu estadi a més de fer front a una multa de 25.000 euros i dos partits de sanció per al seu tècnic Javier Aguirre. Tot ve propiciat per uns incidents a la graderia entre aficionats madrilenys i francesos en el darrer partit de la Lliga de Campions arran de la retirada d’una pancarta amb contingut xenòfob.

Amb tot, aquests esdeveniments desafortunats poden repercutir al F. C. Barcelona que possiblement haurà de cedir el seu estadi. Sembla inevitable, doncs, pensar en les darreres visites d’aficionats britànics a la capital catalana i preguntar-se com afectarà a la ciutat el fet que dues aficions que no presenten precisament un historial exemplar es concentrin a Barcelona en un partit que l’equip català no hi té res a veure.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa