Adriano serà blaugrana fins el juny del 2017

El brasiler accepta l'opció de prorrogar el seu contracte una temporada més i signa fins el final de la propera temporada

Adriano Correia serà jugador del Barça fins el juny del 2017, tal i com ha informat el club blaugrana en un comunicat oficial enviat aquest dimecres als mitjans de comunicació. El lateral brasiler ha fet efectiva l’opció unilateral de seguir a Barcelona i complir el seu contracte, que finalitza la propera temporada, tal i com estava estipulat en l’últim text signat pel club i pel jugador.

El Barça va donar l’opció a Adriano de rescindir el contracte amb el club barcelonista abans de la seva finalització, amb la condició que, abans d’acabar el mes de març d’aquest any, informés l’entitat de la seva intenció de marxar. Bartomeu hagués facilitat la seva sortida sense demanar traspàs, però el futbolista ha decidit romandre al Camp Nou una temporada més i complir contracte.

El lateral, però, és conscient que la seva participació es redueix a mesura que passen els mesos i que, aquest proper estiu, el club escoltarà encantat les ofertes que arribin pel veterà brasiler.

Nou comentari