Adriano Correia se suma a Lionel Messi i Javier Mascherano en les investigacions de la Fiscalia als jugadors del Barça per presumptes irregularitats en la declaració de la renda i en el pagament d’impostos corresponents als seus drets d’imatge.

Després de la culpabilitat admesa per Mascherano i del judici al qual encara no s’ha sotmès Messi, arriba el torn d’Adriano. La Fiscalia denunciarà al lateral brasiler per, presumptament, evadir 700.000 euros en impostos pertanyents a les temporades 2011 i 2012, tal i com han avançat la Cadena SER i El País.

L’any 2010, quan Adriano va fitxar pel Barça, va cedir els seus drets d’imatge a una empresa domiciliada a Funchal, l’illa de Madeira, i precisament en el mateix codi postal de les empreses de Javier Mascherano i Xabi Alonso, a qui la Fiscalia també va investigar. Adriano va cedir els seus drets d’imatge per 2 milions d’euros a l’empresa ‘Chacun a sa place’, una societat suposadament pantalla i que fou registrada com a “majorista de mercaderies no peribles”.

Essent ja ciutadà de Barcelona, el jugador hagués hagut de declarar 700.000 d’aquests 2 milions, fet que va realitzar en dues declaracions complementàries anys més tard. Tot i haver pagat, la Fiscalia ja li havia obert una investigació.


Més notícies

Nou comentari