El pilot portuguès Paulo Gonçalves (Hero MotoSports) ha mort aquest diumenge als 40 anys, després de ser víctima d’una caiguda durant la setena etapa del Dakar. “Paulo Gonçalves, pilot de la moto nº8, ha estat víctima d’una caiguda aquest matí, a l’altura del km 276 de l’especial del dia. Alertats a les 10h08, l’organització ha enviat un helicòpter mèdic que ha aterrat a les 10h16 en el lloc en el qual es trobava el pilot inconscient, amb una parada cardiorespiratòria”, ha indicat l’organització del Dakar mitjançant una nota de premsa.

“Després d’una temptativa de reanimació ‘in situ’, el pilot ha estat evacuat cap a l’hospital de Layla on, lamentablement, s’ha confirmat la defunció”, ha afegit la nota, referent a un motorista que disputava el seu tretzè Dakar. “Havia debutat en el ral·li el 2006, acabant quatre vegades en el ‘top 10’ i aconseguint un brillant segon lloc, per darrere de Marc Coma el 2015. Proclamat campió del món de ral·li tot terreny el 2013, Paulo Gonçalves ocupava el 46è lloc de la classificació general de l’edició 2020 al final de la sisena etapa. Tota la caravana del Dakar vol presentar-li a la seva família, amics i afins el seu més sentit condol”, ha conclòs el text.

 Més notícies

Descans al Dakar: què estan fent els catalans?

A mitja competició, fem una repassada del paper que estan fent els corredors del país en aquesta competició tan dura

Sainz, més líder del Dakar després de la sisena etapa

El madrileny ha ampliat la diferència en la classificació general respecte al segon classificat, Nasser Al-Attiyah, a qui ja té a 7'46''

Nou comentari