Món Esport
L’ACB suspèn la Lliga Endesa fins al 24 d’abril

L’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) ha acordat aquest dilluns, en una reunió que ha mantingut mitjançant una videoconferència, la suspensió temporal de la Lliga Endesa, la màxima categoria del bàsquet espanyol, fins al 24 d’abril a conseqüència de l’amenaça del coronavirus.

En l’Assemblea Extraordinària, els 18 clubs de l’ACB han acordat “de forma unànime” la paralització temporal de la màxima categoria del bàsquet espanyol fins al pròxim 24 d’abril amb motiu “de la crisi sanitària provocada pel Covid-19, que ha aturat el país i tota activitat professional no essencial”.

El president de l’ACB, Antonio Martín, ha recordat que intentaran completar la temporada quan sigui possible. “La voluntat de tots els clubs continua sent reprendre la competició i finalitzar la Lliga Endesa 2019/20 en la mesura i els temps en què la situació ho permeti”, ha manifestat el màxim dirigent.

A més, ha destacat “la importància del suport unànime” de tots els clubs “a una mesura excepcional” com és la suspensió temporal de la competició davant “una situació tan greu” com la que viu Espanya i el món en general.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa