Abrines, l’home clau d’una defensa excel·lent

El blaugrana ha anul·lat les principals armes perimetrals ofensives del Madrid

Exhibició defensiva de tot l’equip de Jasikevicius, sobretot a la primera part, que ha permès al Barça encarrilar la consecució de la Copa del Rei. Però un home en concret ha estat clau en aquest desplegament: Àlex Abrines. El mallorquí ha prioritzat l’esforç per la banda defensiva i ha assecat, literalment, a un dels principals perills del Madrid: Jaycee Carroll.

Si es consulten les estadístiques, sembla que Abrines no hagi estat un dels protagonistes del partit: 2 de 2 en triples i 2 de 2 en tirs lliures. Tot i així, el contrast arriba quan es consulten els números del seu parell. Jaycee Carroll ha signat un discretíssim 0 de 8 en tirs de camp en els 14 minuts que ha estat sobre la pista del WiZink Center.

Un cop acabat el partit, Abrines ha parlat davant les càmeres i, emocionat pel record del record seu avi recentment traspassat, ha declarat que aquesta consecució era una gesta molt especial per ell i per l’equip. El primer títol, dels molts que s’esperen, de Sarunas com a entrenador del Barça.

Més informació

Nou comentari