Món Esport
A Vila-real sense Iniesta (16:00 hores)
  • CA

Luis Enrique té clar que, a aquestes alçades de temporada, tot risc innecessari pot perjudicar greument la consecució de títols a final de curs. L’objectiu principal dels blaugrana, és a dir, fer un bon futbol per acabar aixecant algun trofeu valuós, passa per arribar al tram final amb tots els futbolistes en plenes condicions, sobretot els considerats titulars indiscutibles, els que formen l’onze de gala del Barça.

El tècnic asturià no ha volgut arriscar i, tot i la dificultat del partit al Madrigal davant el Vila-real, ha deixat a Barcelona el capità de l’equip, Andrés Iniesta. El manxec pateix unes molèsties físiques que el van impedir participar a l’entrenament del dissabte, el mateix dia que Luis Enrique va facilitar la llista de convocats per viatjar a Vila-real, on no hi va acabar essent el ‘8’ blaugrana.

Qui tampoc serà a l’estadi del Submarí Groguet serà Rafinha que, tot i rebre l’alta mèdica aquesta setmana, no participarà en el primer partit oficial després de la greu lesió de genoll, que l’ha tingut apartat fins a sis mesos dels terrenys de joc. L’entrenador blaugrana no vol forçar un dels seus jugadors “fetitxe”. 

Tot i la baixa d’Iniesta, l’equip barcelonista voldrà aprofitar l’ensopegada del seu principal perseguidor, l’Atlètic de Madrid -que ahir va perdre a Gijón-, per deixar la Lliga pràcticament vista per a sentència. Si el Barça aconsegueix els tres punts al Madrigal, la distància amb el segon i tercer classificats serà d’onze punts, una xifra gairebé insuperable mancant només vuit jornades pel final del campionat.

El Vila-real, però, no és un rival gens fàcil. Els castellonencs són quarts a la taula classificatòria i tenen pràcticament assegurada la participació a la Lliga de Campions de la propera temporada. Els de Marcelino García Toral són el quart equip de la Lliga més fiable a casa, després del Barça, el Sevilla i el Reial Madrid, havent sumat 11 victòries en 15 partits disputats al seu estadi.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa