Món Esport
A què espera el Reial Madrid per fitxar?
  • CA
Zinedine Zidane, tècnic del Reial Madrid. | EFE

 

Feia força anys que no es veia el Reial Madrid completament estàtic envers el mercat de fitxatges d’estiu. Tret del retorn d’Álvaro Morata, recuperat de la Juventus de Torí un any després de la seva sortida, el conjunt blanc no s’ha fet fort en el primer dels dos mesos que conformen el període d’incorporacions, tal i com sí que ha succeït en anys anteriors.

 

Zinedine Zidane segueix amb problemes per conformar un equip de garanties i, a l’espera de l’arribada de la resta d’internacionals (Ronaldo, Bale, Modric, etc.), ja s’ha encallat en el primer partit de pretemporada, disputat el 27 de juliol passat davant el París St. Germain, en el qual es van evidenciar els greus problemes defensius i la dificultat per moure la pilota amb velocitat i criteri sense Modric al terreny de joc. Els blancs van caure derrotats per 3-1.

 

Des de l’estiu del 2012, ara fa quatre temporades, Florentino Pérez s’havia fet fort durant els dos mesos del mercat. Isco, Illarramendi, Carvajal, James Rodríguez, Toni Kroos i Kiko Casilla van aterrar al Bernabéu durant el mes de juliol, deixant per l’agost els fitxatges més complicats econòmicament, com Gareth Bale, que no es va fer efectiu fins ben entrats els darrers dies d’inscripció.

 

Ja no és només que el Reial Madrid no faci oficial cap fitxatge, sinó que pràcticament no existeixen rumors, notícies o informació al voltant de les negociacions que l’equip de la Castellana manté amb clubs i jugadors, si realment s’estan duent a terme. Els únics dos noms plenament relacionats amb els blancs -i que han cobert portades de la premsa madrilenya- han estat els migcampistes André Gomes i Paul Pogba. El primer s’ha convertit en jugador del Barça per 35 milions d’euros, un cop dur per a Florentino, mentre que el segon sembla molt a prop del Manchester United.

 

Després d’haver estat a punt de signar el futbolista francès ara fa un any, el president del Reial Madrid veu ara com el seu exentrenador Jose Mourinho, l’home que va embrutar la imatge del conjunt blanc arreu del món amb les seves accions antiesportives, és a pocs dies d’endur-se el jugador jove més ben valorat del planeta. El Manchester United està disposat a pagar prop de 120 milions d’euros per Pogba, una xifra que no deu sorprendre a Pérez, però a la qual no sembla voler arribar.

 

Amb el mes de juliol a punt de finalitzar i amb el Reial Madrid completament aturat, només queden tres opcions per analitzar aquesta inhabitual situació: Zidane no necessita cap incorporació, a Florentino se li compliquen les negociacions o n’està preparant una de ben grossa. El mes d’agost ho dirà. Als blancs els queden 30 dies per fitxar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa