El FC Barcelona ha aconseguit aquesta nit al Camp Nou una victòria treballada davant el València CF (2-0), en una nit molt freda en la qual els valencianistes han tingut oportunitats, i ha aconseguit el bitllet per a un partit on l’espera l’Athletic Club, reeditant la final de Copa de 2009. Els gols els han fet Cesc a la primera part i Xavi a la segona.

El Barça no ho ha tingut gens fàcil per guanyar-se el dret a arribar a la final. L’1-1 de l’anada deixava una eliminatòria molt oberta i el València ha estat a punt de marcar, cosa que ha evitat un Pinto providencial, mentre que el Barça s’ha sobreposat a un mal inici i ha aconseguit imposar el seu futbol i, amb paciència i perdonant potser una mica massa, establir un 2-0 al minut 80 que ha aconseguit tranquil·litzar la parròquia blaugrana.