Món Esport
A Berlín via Munic: les claus del Bayern-Barça
  • CA

El bitllet a Berlín té una parada obligatòria a Munic. Si el Barça vol arribar a la gran final de la Champions League haurà de fer bona la golejada que va aconseguir la setmana passada al Camp Nou contra el Bayern (3-0). Us oferim les 5 claus de la prèvia del partit.

1. Coixí: El Barça gaudeix d’un gran coixí. No per a relaxar-se, cosa prohibida en qualsevol partit, i menys en les semifinals de la Champions, sinó per a encarar amb optimisme el partit de tornada gràcies als tres gols aconseguits en el partit d’anada, on a més Ter Stegen va mantenir la porteria a zero. Els de Luis Enrique sortiran a guanyar, mantenir el seu estil de joc i no concedir oportunitats a l’equip alemany, que no té res a perdre.

2. “Som el Bayern”: L’equip de Pep Guardiola mantindrà la calma -segons el seu entrenador- i buscarà la remuntada a través de la possessió de la pilota, el bon joc i una “bona defensa”. “Som el Bayern, no ens rendirem”, va avisar ahir el tècnic de Santpedor. Guardiola va reiterar que el seu equip no sortirà pensant “que marcarem de seguida i que tot estarà resolt en 25 minuts”.

3. Cap fred: Els de Luis Enrique han de mantenir el cap fred i no pensar en el resultat de l’anada per no confiar-se. Són unes semifinals de la Champions, la tornada, i Berlín és ben a prop. Si el Barça fa un gol obligarà els alemanys a fer-ne 5, una fita que ja va més enllà que una remuntada èpica i històrica. Si, per contra, els de Guardiola s’avancen al marcador, els blaugrana no han de desesperar i continuar buscant la victòria.

4. Messi: És la principal amenaça per als intents de remuntada del Bayern. En el partit d’anada ja va burlar Boateng i el propi Neuer amb el segon gol blaugrana. L’argentí és el màxim golejador de la Champions i els alemanys l’intentaran aturar sigui com sigui. Però atenció. Ahir Guardiola va dirigir l’entrenament amb un 4-3-3 per intentar pressionar el mig del camp, tenir el control de la pilota, i buscar el gol. A la contra el Barça pot ser temible, gràcies a Messi, però també a Neymar i Luis Suárez. El brasiler ja va marcar el tercer gol de fa sis dies en l’anada, i l’uruguaià voldrà marcar contra un Neuer que li ho va aturar tot.

5. Wembley, París, Roma, Wembley,… Berlín? Si el Barça arriba a la final de la Champions serà la quarta vegada que ho aconsegueix en els últims 10 anys. En totes les altres tres ocasions, el club blaugrana va aixecar el títol a París (2006, contra l’Arsenal), a Roma (2009, contra el Manchester City) i a Wembley (2011, també contra l’equip anglès). Abans, però, el Barça ha de superar el Bayern aquesta nit, en un estadi on mai abans hi ha guanyat. Amb Berlín a l’espera, la primera parada és Munic.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa