3 gols, 3 punts i més líders

El Barça no ha perdut l’oportunitat per ser encara més líder. En el seu partit contra l’Hércules, els de Pep Guardiola no han fet una de les “manetes” que tenen tant acostumats als culers, però han fet un control molt superior del partit i han deixat el marcador 0 a 3.

El gol, el primer, ha arribat a la primera part, just al final, minut 45, amb una assistència de de Xavi i que el canari Pedro ha marcat. Un gol que deixava més tranquil a l’equip blaugrana. La segona part ha començat  amb altres oportunitats dels jugadors de Guardiola però després de moltes ocasions, ha tornat a ser Messi qui ha marcat i sentenciat el partit. I dues vegades.

L’argentí no s’ha volgut acomiadar de l’Hércules sense marcar i ho ha fet per partida doble amb només 3 minuts de diferència. Un resultat, 0 a 3, que confirma el bon estat del Barça, que després dels compromisos de Copa i lliga de les últimes setmanes, segueix líder a ambdues competicions i a la lliga, a 7 punts del Madrid.

Segueix el partit amb més detall al “minut a minut”