Quinze directius de la Federació Catalana de Futbol han presentat la dimissió a la seu que té al carrer de Sicília de Barcelona. Amb aquesta acció majoritària en el si de la FCF, l’organisme queda en mans d’una junta gestora, que tindrà l’única funció de programar unes noves eleccions en un termini de tres mesos, ja que l’actual president, Jordi Casals, haurà d’abandonar les seves funcions.

Les raons de les dimissions són les discrepàncies en la gestió i el funcionament de l’ens federatiu. “Hem perdut la confiança en alguns companys de la junta directiva, els quals han portat una política de fets consumats, adoptant decisions de manera unilateral i, freqüentment, d’esquena als òrgans de govern i representació federatius”, assenyalen els dimissionaris en una nota remesa als mitjans. “En conseqüència, i perquè ens ha estat impossible introduir la situació, ens veiem obligats a dimitir per coherència amb els nostres valors i pels compromisos que vam adquirir amb els clubs catalans”, continua la nota.

Els quinze directius que han dimitit són: Andreu Subies, Dani Vives, Josep Llaó, Joaquim del Pino, Juan Carlos Hueto, Josep Vives, Raúl Sus, Jesús Graupera, Miquel Àngel Esquerré, Joaquim Sala, Jordi Terés, Àngel Ruiz, Jordi Mestre, José Miguel Calle i Francisco Javier Sáez López.Nou comentari