Món Esport
No estic emprenyat amb el Barça
  • CA

Fora de la Champions a la fase de grups per segon any consecutiu. I? Vaig veure un bon partit dels homes de Xavi. Seriós, amb pit i collons, amb lluita fins al final. Amb un mig del camp i una davantera més que correctes. Ens van condemnar les errades defensives. I, una concretament: la vista de Piqué en el primer gol de l’Inter. Fins llavors, la sensació al camp era de 2 a 0 com a mínim. A partir d’aquí, sí, bogeria, partit obert. I ens van colpejar ells primer. Però era la manera, que tot anés a 1.000 per hora. Es va demostrar. Es va aconseguir que la defensa dels italians s’obrís. Ens en van acabar fent tres, i haurien pogut ser més sense la presència de Sant André Ter Stegen. I n’hauríem pogut marcar 4. Si no vaig errat, vam disparar fins a 25 vegades a la porteria milanesa. Quan tens un equip que juga al catennaccio, algun mèrit ha de tenir.

Bé Raphina, bé Dembelé -què més li volem demanar, que cada cop centri bé-, bé Lewandoski, bé Gavi, superb Pedri… Dels quatre defenses de l’11 inicial no en parlo. Potser sí. Eric perfecte llevat no agafar prou bé Lautaro en el gol, però és que parlem d’un dels millors davanters centres del món. Sergi Roberto encara em pregunto si va ser-hi. Marcos Alonso era un altre del que conec, imprecís, desconcentrat… De Piqué dir que… es diu Gerard. I Busquets com sempre, però més vell, i amb errades que van costar un altre gol. També li diria que calli una mica. Què vol dir que el resultat de la Champions ens passarà factura a Madrid? Perdem la Champions a la fase de grups, sap greu, però som el Barça i queden més competicions. Sincerament, a Chamartín jo provaria l’Eric en el lloc de mig centre, tot i que voldria dir una parella de centrals formada per Piqué (por) i Marcos Alonso.

Per acabar, no estarem a vuitens de la Champions, i sí, s’ha de parlar dels àrbitres. Amb el penal a Munich amb empat a 0, amb el penal a Milà a les acaballes, amb el gol anul·lat de Pedri que era gol a Milà, amb un grup fàcil… la història hauria estat una altra. La Champions no la guanya sempre el millor, sinó el que té més sort en els detalls. I ho sabem prou bé: no parlo del Madrid, ho faig, per exemple, del gol de Bakero a Kaiserlauten, o del gol d’Iniesta a Stamford Bridge. Vaja, que ahir no em vaig emprenyar, ans al contrari. Hi ha una base excepcional i cal no córrer. Soc optimista, més del que em toca per un soci de la generació dels patidors. Els patiments els he deixat enrere. Caure de la Champions com es va fer ahir és acceptable. Roma no es va fer en un dia.



Més notícies
Xut de Barella per marcar el primer gol de l'Inter contra el Barça | @inter
El Barça queda gairebé fora de la Champions després d’un partit boig (3-3)
Notícia: El Barça queda gairebé fora de la Champions després d’un partit boig (3-3)
Comparteix
Tres errades defensives molt greus contra l'Inter a la segona meitat deixen els blaugranes sense gairebé cap opció de superar la fase de grups de la Champions
Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Hi ha errades que no es poden perdonar
Notícia: Hi ha errades que no es poden perdonar
Comparteix
Les errades defensives deixen el Barça, pràcticament, fora de la Champions
Xavi celebra el primer gol del Barça contra l'Inter al Camp Nou | Europa Press
Xavi exposa les causes que han portat el Barça al desastre de la Champions
Notícia: Xavi exposa les causes que han portat el Barça al desastre de la Champions
Comparteix
L'entrenador català ha analitzat l'empat contra l'Inter al Camp Nou en roda de premsa
Els jugadors del Barça celebren un gol contra l'Inter al Camp Nou | Europa Press
Les notes del Barça-Inter, amb el primer zero de la temporada
Notícia: Les notes del Barça-Inter, amb el primer zero de la temporada
Comparteix
Els blaugranes han quedat virtualment eliminats de la Champions després d'empatar contra els italians

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa