Món Esport
Zidane: “No ha estat un partit de futbol, s’hauria d’haver suspès”
  • CA
agraph -->

El tècnic del Reial Madrid, Zinédine Zidane, ha atès els mitjans de comunicació després de l’empat a cap gol del seu equip al Sadar, l’estadi de l’Osasuna, a Pamplona. El seu conjunt no ha trobat la manera de superar la defensa vermella, molt ben tramada, però el tècnic francès ha trobat excuses per explicar l’ensopegada.

El partit s’ha jugat a molt baixa temperatura i amb una fina capa de neu sobre el terreny de joc. Fins a última hora no s’ha pogut saber si es jugaria o no, però finalment el duel ha tirat endavant. Ha estat per això que Zidane s’ha queixat i ha declarat en roda de premsa que “no ha estat un partit de futbol” i ha assegurat que “s’hauria d’haver suspès, perquè a la gent no li agrada veure espectacles com aquest”.

A la vegada, i en aquest aspecte sí que s’ha de ser molt més comprensiu, ha criticat que no s’ajornés el duel, com a mínim fins diumenge, ja que l’equip va estar més de cinc hores atrapat a l’avió, sense saber si podria enlairar-se o no a causa del temporal Filomena a Madrid. “Ho hem portat molt malament”, ha afirmat Zidane. En qualsevol cas, els blancs han tornat a punxar i el Barça ja es troba a quatre punts d’ells a la classificació.



Més notícies
Zidane, durant un partit del Madrid | Europa Press
L’odissea del Madrid per jugar a Pamplona
Notícia: L’odissea del Madrid per jugar a Pamplona
Comparteix
Els blancs van haver d'esperar cinc hores a l'enlairament de l'avió i encara no saben si el partit es podrà disputar
Sergio Ramos, durant el partit del Madrid contra l'Osasuna | Europa Press
El Madrid es congela a Pamplona (0-0)
Notícia: El Madrid es congela a Pamplona (0-0)
Comparteix
Cap equip és capaç de batre la porteria rival, en un partit marcat pel temporal Filomena

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa