Món Esport
Zidane: “Hem de sortir al Camp Nou ‘amb el cul apretat'”
  • CA
Zidane, en la roda de premsa prèvia al Barça-Madrid. | EFE

Zinedine Zidane porta menys d’un any com a entrenador a l’elit, però és gat vell en el món del futbol. Pel seu caràcter i per la seva experiència, el tècnic del Madrid ha transmès un missatge d’humilitat de cara el clàssic de demà. “Hem de sortir al Camp Nou, i disculpeu l’expressió, amb el cul apretat, com l’any passat. Si juguem així som molt bons”, ha indicat, recordant que la temporada anterior era el Barça qui portava una important avantatge de punts i que la “concentració i energia positiva” de tota la plantilla blanca, al seu parer, va fer possible que guanyessin 1-2.

Al seu entendre, en un clàssic “mai hi ha un favorit”. “Sempre està al 50%”, ha dit Zidane, que ha admès que per a qualsevol jugador del Madrid “no hi ha res millor que guanyar al Camp Nou”. “Tothom somia poder jugar aquest partit i sortir-ne vencedor”, ha afegit. L’entrenador francès ha anunciat que ja té clar l’onze titular, i ha deixat entreveure que Kroos encara no està al 100% i podria ser suplent, mentre que s’ha mostrat més optimista en el cas de Casemiro.

 

Zidane ha explicat que s’imagina un partit “complicat i dur” contra un rival “molt fort”. “Però nosaltres hem preparat bé el duel i estem a punt”, ha afirmat. L’exinternacional ha tirat pilotes fora sobre els punts dèbils del Barça –”no en tenen”, ha assegurat i després ho ha matisat- i ha demanat als seus homes la “mateixa intensitat” que en la visita al Vicente Calderón (0-3) de fa unes setmanes. Sobre si ordenarà un marcatge especial a Messi o Iniesta, Zidane s’ha mostrat prudent i ha dit que “tindran vigilància, però com la resta de l’equip”.

Sorprès per estar nominat

 

D’altra banda, en una altra frase d’antiheroi, el preparador dels blancs ha comentat que altres tècnics es mereixien estar entre els tres nominats a millor entrenador en el trofeu de la FIFA i no pas ell com s’ha sabut aquest matí. “Cada dia em sento millor i segueixo aprenent, però porto poc temps per estar entre els tres escollits. En tot cas, agraeixo estar a la llista”, ha conclòs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa