Florentino Pérez, durant l’Assemblea General del Madrid. | EFE

José Manuel Villarejo, excomissari de la policia espanyola que es troba en presó preventiva des de finals del 2017 per formar part, presumptament, d’una organització criminal, ha acusat Florentino Pérez de “subornar polítics”, “finançar l’oposició de Guinea Equatorial” i “pagar polítics sud-americans” des de fa més de vint anys, segons el portal Vozpopuli.

 

Sempre segons el mateix mitjà, el president del Reial Madrid va ajudar a finançar el principal opositor del dictador Teodoro Obiang Nguema, Severo Meto, a través de la constructora ACS, la seva empresa. Ho hauria fet des del 1998 i mitjançant una infraestructura amb la que “habitualment suborna polítics a Sud-Amèrica”.

 

La informació encara cobra més transcendència si es té en compte que el jugador de bàsquet nord-americà Marcus Slaughter va ser inscrit pel club blanc a l’ACB l’any 2014 amb un passaport guineà fals, amb l’objectiu principal que no ocupés plaça d’extracomunitari. El mateix esportista va declarar, quan això es va revelar, que havia estat l’entitat presidida per Florentino Pérez qui li havia entregat la documentació falsa.Nou comentari