Món Esport
[VÍDEO] Higuaín perd els papers i s’encara amb Cristiano, excompany seu al Madrid
  • CA

Gonzalo Higuaín i Cristiano Ronaldo, jugadors que van compartir vestuari a Madrid entre el 2009 i el 2013, han protagonitzat una de les imatges de la jornada a la Serie A. Durant el partit entre el Milan i la Juventus, que va finalitzar amb victòria visitant per 0 a 2, ambdós futbolistes es van encarar després que l’argentí realitzés un espectacle escandalós en fallar un penal.

 

El davanter argentí va embogir completament, va fer una falta a Benatia fora de lloc i diferents jugadors dels dos equips, Cristiano inclòs, van apropar-se a ell per demanar-li calma. Higuaín, fora de si, va oblidar el seu passat al Madrid i no va tenir cap mena de respecte cap al portuguès. “Li vaig dir que exagerava. Estava molt nerviós”, va assenyalar Ronaldo en acabar el matx.

 

“Vull disculpar-me amb l’equip, amb Gattuso i amb els aficionats per la meva actitud. L’àrbitre sap el que li he dit. Assumeixo la responsabilitat pel que he fet, no ha de passar mai més, però el col·legiat ha de tenir en compte que els futbolistes no som robots. Sóc una persona que sent moltes emocions“, es va disculpar Higuaín després del seu espectacle.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa