Món Esport
[VÍDEO] Escàndol: L’arbitre perdona l’expulsió a Ramos
L’arbitre perdona la groga a Sergio Ramos |

 

L’àrbitre zambià de la Final del Mundial de Clubs, Janny Sikazwe, ha demostrat que, fins i tot a l’Àfrica saben que, el futbol és un joc d’onze contra onze, on sempre roba el Madrid. A Espanya, Europa i ara al Japó, on el poder del Madrid ha tornat a aparèixer just abans de la pròrroga.

Quedaven dos minuts pel final del partit i Sergio Ramos ha comés una falta claríssima a camp contrari, tallant un contraatac del Kasima. El que es coneix com una falta tàctica, un tipus de falta que el reglament deixa clar que és mereixedora de targeta groga.

 

 

 

Janny Sikazwe ho sabia i quan ha vist la falta s’ha dut la mà a la butxaca. Aleshores ha vist el dorsal número 4 de Sergio Ramos, que ja estava amonestat. El zambià ha començat a disimular i a mirar cap a altres costats, com desorientat, per evitar mostrar-li la groga al de Camas. Ha estat un escàndol majúscul, un mes a les esquenes del Reial Madrid. 

Ha estat escandalós, tal com podeu ve



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa