Món Esport
[VÍDEO] El lamentable espectacle de Vinícius en ser expulsat amb el Castilla
  • CA

Vinícius ha mostrat la seva millor versió en el partit del filial del Madrid contra el del Celta, però també la pitjor. En plena crisi de futbol i resultats del primer equip madrileny, el brasiler ha marcat un golàs de falta (la quarta diana que s’apunta aquest curs) per empatar el duel a menys de deu minuts per al final, però ha protagonitzat una acció prepotent només tres minuts després.

 

 

L’atacant, que estava rebent moltes faltes dels rivals, ha estat expulsat per doble amonestació (la segona targeta l’ha rebut per fingir una falta). Increpat per la grada, Vinícius s’ha encarat amb els aficionats gallecs i ha assenyalat l’escut del Madrid, en una imatge que recorda a la de fa uns anys al camp del Còrdova, on Cristiano Ronaldo va netejar-se amb la mà l’escut de campió del món. El futbolista no podrà jugar el Clàssic de la setmana vinient al Camp Nou.

 

 

Cal destacar que l’actitud racista dels afeccionats locals encara ha estat més lamentable. Molts seguidors ho han denunciat a través de les xarxes socials, mentre que l’àrbitre del partit no ho ha reflectit a l’acta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa