Món Esport
El Madrid no torna a fer concessions (0-3)
  • CA

Contundent victòria del Reial Madrid per ressituar l’atenció dels seus aficionats al més important, que és el futbol, i poder desconnectar durant unes hores del cas de la Superlliga. El conjunt dirigit per Zinédine Zidane ha vençut sense cap però el Cadis a l’estadi Ramón de Carranza amb doblet de Benzema i una diana d’Odriozola, que com a mínim ha pogut celebrar alguna alegria aquesta temporada (0-3).

Des de bon començament ha quedat clar que els andalusos no anaven a ser un rival tan complicat com el Getafe. Han deixat molts espais oberts i els blancs els han anat aprofitant. Al minut 30, un penal molt innocent d’Iza Carcelén sobre Vinicius ha acabat amb gol de Benzema. A partir d’aquí, el Cadis s’ha desmuntat del tot i ha començat el recital del francès. Ha donat una gran assistència per a Odriozola per marcar el segon i Casemiro li ha donat el tercer. Doblet del 9 merengue. A la segona meitat, faves comptades. Descans per a un Madrid molt castigat per les baixes i a pensar en el pròxim partit.

Amb aquesta victòria, els de Zidane s’estableixen de forma momentània com a líders de la Primera Divisió. Tot i això, tenen un partit més que l’Atlètic i dos més que el Barça. Si ambdós conjunts guanyen els seus respectius partits, els merengues tornaran a la tercera posició de la taula i continuaran esperant punxades matalasseres o blaugranes per accedir a la primera posició.



Més notícies
Laporta i Florentino, en arxiu | @Biwenger
El Barça no abandona la Superlliga i la vol defensar juntament amb Florentino
Notícia: El Barça no abandona la Superlliga i la vol defensar juntament amb Florentino
Comparteix
El club considera que és una oportunitat per pressionar la UEFA
Laporta i Piqué, abraçats | @Barzaboy
Piqué entén Laporta, però no comparteix la decisió de defensar la Superlliga
Notícia: Piqué entén Laporta, però no comparteix la decisió de defensar la Superlliga
Comparteix
"Deu ser el millor pel club, però no és el millor pel futbol", explica en una entrevista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa