Món Esport
Un partit de sanció per a Sergio Ramos
  • CA

Sergio Ramos es perdrà un únic partit de Lliga. Després de l’expulsió durant el partit entre el Reial Madrid i el Barça, el central madridista ha estat sancionat amb un partit de penalització per la targeta vermella directa vista en el minut 77, en motiu d’una dura entrada sobre Lionel Messi. 

Un cop expulsat, Ramos es va dirigir al blaugrana Gerard Piqué, autor d’una crítica pública dirigida a la llotja del Santiago Bernabéu i de diverses declaracions al voltant dels arbitratges, i el va increpar. Segons després, i ja a la banda -a punt de marxar pel túnel de vestidors-, el de Camas es va girar i va aplaudir en direcció el terreny de joc.

 

L’acta no va reflectir cap de les dues accions, ni l’enfrontament amb Piqué, ni els aplaudiments, amb la qual cosa la sanció al madridista ha quedat reduïda a la targeta vermella vista durant el partit, segons ha anunciat el Comitè de Competició. Sergio Ramos es perdrà el partit davant el Deportivo de la Corunya d’aquest dimecres a les 21:30h, a Riazor, i haurà de pagar una multa de 600 euros.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa