Món Esport
Un dels líders del PSOE madrileny té vinculació amb un grup madridista neonazi
  • CA

L’Assemblea de Joves de Moratalaz, a Madrid, ha denunciat aquest divendres a la tarda a través de Twitter la pertinença d’un dels vocals del PSOE a la Junta de Districte, Antonio Vargas, al grup madridista d’animació Orgullo Vikingo, vinculat especialment a la secció de bàsquet de l’entitat. A més, també han explicat com abans d’això, durant els anys 90, el socialista també havia fet les funcions de gerent del grup d’extrema dreta més conegut de l’entorn del Reial Madrid: Ultras Sur.

 

Els joves madrilenys han dut com a proposició al ple de la Junta de Districte parlant de la vinculació de Vargas al moviment neonazi de la capital espanyola, circumstància davant la qual tant ell com la portaveu del PSOE al districte, Inmaculada Fernández, han “fugit”. L’Assemblea de Joves exigeix l’expulsió de Vargas del Ple i del partit on milita per la seva pertinença a grups d’orientació neonazi.

 

Tot i que Orgullo Vikingo no és considerat un grup de ‘supporters’ d’extrema dreta, com sí que ho és Ultras Sur, a la denúncia feta a Twitter també s’explica com, fa un temps, van disculpar-se davant del polèmic grup neonazi Hogar Social Madrid per haver malmès i tapat algunes enganxines seves.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa