Món Esport
Tebas: “Cristiano no és indispensable per al futbol espanyol”
  • CA

Javier Tebas ha aprofitat unes declaracions a L’Équipe per deixar clar que LaLiga, entitat que ell presideix, no troba a faltar Cristiano Ronaldo, la marxa del qual “gairebé no afecta” a l’atractiu de la màxima categoria del futbol espanyol. “M’agradaria que s’hagués quedat, com també voldria que seguissin aquí José Mourinho i Pep Guardiola, però no és indispensable”, ha declarat el dirigent de la competició de la regularitat espanyola.

 

“No ens afecta pràcticament gens”, ha insistit un Tebas que justificat les seves paraules amb l’exemple de la Premier League: “No guanyen la Lliga de Campions ni la Pilota d’Or, però com a Marca és una competició extremadament forta”. A més, el president de LaLiga ha reiterat la seva voluntat que el PSG sigui sancionat pel fair play financer, ja que “un club que ha fet trampes no hauria de jugar la Lliga de Campions”, però creu que la UEFA no farà complir l’equilibri reglamentari.

 

Tot i això, Tebas ha afirmat que “sóc escèptic” i que no té cap problema en especial contra el PSG: “També he denunciat el Manchester City”. “Desitjo que el futbol estigui econòmicament equilibrat. Que no hi hagi cap drecera per convertir-se en un gran club, perquè això posa en perill l’estructura econòmica global del futbol”, ha conclòs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa