Zidane, en una imatge d'arxiu.
Zidane, en una imatge d’arxiu. | EFE

Zinedine Zidane va assegurar, en la roda de premsa de la seva presentació, que ha tornat al Reial Madrid perquè “estimo molt el president, que em va trucar, i el club”. “Me’n vaig anar perquè ho necessitava i creia que hi havia d’haver canvis. La plantilla també necessitava un canvi, però torno perquè després de nou mesos tinc ganes de tornar a entrenar”, va declarar. A banda d’això, aquest dimecres El Confidencial ha informat d’un dels aspectes que van ajudar al francès a prendre la decisió: passarà de cobrar 7,5 a 12 milions d’euros.

 

Sempre segons el mateix mitjà, Zidane passarà a tenir un sou fix de 12 milions d’euros nets més un conjunt d’extres i primes que li aniran augmentant el seu de forma progressiva fins al 2022, any en què, en principi, finalitza el seu vincle amb el conjunt blanc. El diari assegura que aquest augment és conseqüència, en bona mesura, d’haver acceptat el fet d’agafar l’equip de forma immediata. La quantitat que rebrà Zidane, tot s’ha de dir, és força inferior a la que demanava algun dels altres aspirants a ocupar la banqueta local del Santiago Bernabéu: José Mourinho, per exemple, en demanava 20.

 

Florentino Pérez, a més, haurà de seguir escurçant-se les butxaques amb la reforma d’una plantilla que es troba en hores baixes. El Madrid es vendrà efectius i podrà reinvertir el que rebi, però tot i això haurà de fer un esforç econòmic per evitar una nova temporada desastrosa. També cal no oblidar que el president blanc té pendent una remodelació del Santiago Bernabéu.Nou comentari