Solari, sobre el suposat dopatge de Ramos: “El periodisme té el deure de protegir-lo”
Santiago Solari, durant la roda de premsa prèvia al Roma-Reial Madrid.
Santiago Solari, durant la roda de premsa prèvia al Roma-Reial Madrid. | EFE

El Madrid està obligat a pair la dolorosa desfeta a Ipurua si vol aconseguir un bon resultat en la seva visita a l’estadi Olímpic de Roma, en un partit que acabarà determinant, pràcticament segur, la primera posició del Grup G de la Champions League.

 

A banda de valorar el partit d’aquest dimarts, Santiago Solari, entrenador madrileny, ha sortit al pas per defensar Sergio Ramos després de les acusacions de dopatge que ha rebut per part de Football Leaks. La seva resposta no ha deixat indiferent ningú. “Sergio Ramos és un home honest i un emblema del Reial Madrid, del futbol i de l’esport espanyol. És un deure de tots protegir-lo, també del periodisme, la raó de ser del qual és la recerca de la veritat”, ha començat explicant.

 

“Hi pot haver postures i opinions, però la veritat no és opinable i molt menys quan taca l’honor de les persones. Si es publiquen mentides, la professió de periodista perd la seva raó de ser i tots sortim perjudicats”, ha sentenciat l’argentí sobre l’assumpte.Nou comentari