Món Esport
Setmana nefasta per al Madrid: Vinícius, dos mesos de baixa
  • CA
Vinícius, després de lesionar-se contra l'Ajax.
Vinícius, després de lesionar-se contra l’Ajax. | EFE

Eliminat de la Copa del Rei i de la Champions League i a 12 del Barça a la Lliga, el Reial Madrid veu en el tram final de la temporada 2018/19 una oportunitat perquè els futbolistes joves acumulin minuts i experiència de cara al futur. Els blancs, no obstant això, no tenen gens de sort: durant la dura desfeta contra l’Ajax, Vinícius es va lesionar i estarà un mínim de dos mesos de baixa.

 

“Després de les proves realitzades aquest dimecres a Vinícius Jr pels serveis mèdics se li ha diagnosticat una ruptura de lligaments de l’articulació tibioperònea de la cama dreta. Pendent d’evolució”, s’ha limitat a informar el club mitjançant un breu comunicat. Els mitjans de comunicació madrilenys han ampliat les notícies al voltant de la lesió del brasiler i els pronòstics no són els millors. El brasiler no podrà jugar fins al maig.

 

Encara que amb Julen Lopetegui no va tenir continuïtat al primer equip del Madrid, l’arribada de Solari a la banqueta del Bernabéu ha permès a Vinícius consagrar-se en l’onze titular blanc. El seu bon rendiment (encara que amb força problemes de cara a la porteria) ha estat la millor notícia per a l’entitat de Florentino Pérez aquesta temporada, la primera després de Cristiano.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa